lauantai 1. maaliskuuta 2014

Keväisiä kuvaushetkiä

Tänään meillä olikin Maurin kanssa touhukas päivä. Aamupäivällä pidettiin Maurin kanssa pieni harjoittelu ja tehtiin voittajaluokan kaukoja namin kanssa. Mauri alkaa jo oppi seisomasta maahanmenon oikealla tavalla, muuten liikkeet alkaa olla jo aika hyvät.

Kävimme iltapäivällä vierailulla isoäidin luona, mistä saa aina herkkuja! Samalla Mauri pääsikin siellä lenkille ja olikin aivan uusia hajuja! Poika oli aivan innoissaan ja touhotti ympäriinsä.Sen jälkeen olikin aika lähteä etsimään sopivaa kuvauspaikkaa. Päätimme aika pian, että menisimme rantaan kuvaamaan, olihan tänään tosi kaunis päivä ja aivan mahtava kevätaurinkokin esiintyi jo! Jännä juttu että näin aikasin on jo kevät tekemässä tuloaan. Löysimme ihanan paikan kuvata.

Ensin otimme pari kuvaa muutamien kasvien seassa, ja siinä huomattiinkin, että jalat jäävät vähän piiloon..


Mauri tykkäsi todella olla metsässä ja saimme hyvin ilmeikkäitä kuvia! Tässä välissä ajattelinkin kertoa vähän muutenkin Maurin kuulumisia. Meillä on tässä puolenvuoden aikana ollut kiireistä menoa. Uusivuosikin ehti vaihtua ja käytiin tammikuussa myös Maurin kanssa epävirallisissa agilitykisoissa. Siellä oli todella paljon osallistujia, 46 ja meillä oli kaksi starttia. Sieltä tulikin Maurin kanssa puhdas rata ja sijoituksemme oli 5/46. Tosi ylpeä kyllä olin Maurista! Saatiinkin kisoista myös video..Piakkoin lähdemmekin Maurin kanssa myös tokonuorten valmennusviikonloppuun ja ensi viikolla starttaamme myös mölliagilitykisoissa. Saa nähdä miten käy! Lisäksi Mauri täytti juuri 3 vuotta! Jee, jo iso poika!


Maurin kakku (kraavilohta, juustoa, maksalaatikkoa, koiransuklaanappeja, prinssinakkeja)
Noudon puolella myös on tullut paljon kehitystä. Maurin kanssa ollaan saatu nouto todella hyväksi ja palautuksetkin ovat nopeita. Sehän on kuin oranssi raketti! Eli meillä onkin ollut touhuisa talvi ja nyt sitten mennään vielä yksiin tokokisoihinkin hakemaan sitä viimeistä puuttuvaa AVO1 tulosta jotta saisimme TK2 arvonimen kasaan. Joka tapauksessa tarkoitus on saada voittajaluokan liikkeet kuntoon, saa nähdä päästäänkö kesällä jo kisaamaan.


Mauri "rontti"
Loppuun vielä tämän vuoden seisotuskuva josta tulikin oikein hieno ja taustalla näkyy vähän vielä jäässä oleva merikin.


T: Josku ja Mauri
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti