tiistai 11. maaliskuuta 2014

Keväistä treenausta!

Heippa, tänään tosiaan käytiin treenaamassa Maurin kanssa, niinkuin otsikosta voi päätellä. Ja treenailtiin siis Tokoa koska onkin nyt hyvä käyttää viikonlopulta saatuja vinkkejä hyväksi. Eli siis heti kun tulin neljän jälkeen koulusta, päätin yhdistää Maurin lenkityksen ja tokotreenit! Siinä siis raahasin kameraa ja jalustaakin mukana ja saatiin hyvät treenit.

Eli ensimmäiseksi otettiin muutamia kertoja kapulanoutoa. Mauri palautti kapulan hyvällä varmuudella, sillä onhan pallo kumminkin niin kiva palkka että se voittaa kapulan. Tein ohjeiden mukaan niin, että ensin palkkasin Maurin suullisesti jonka jälkeen aloitin uuden liikkeen ja siinä sitten annoin pallopalkan. Pojasta kyllä huomasi, että se oli aivan innoissaan.

Pallohullu...
Toiseksi tehtiin Maurin kanssa luoksetulo ja siinä otin narulelun palkaksi. Eli jätin Maurin istumaan ja sen jälkeen kutsuin sen luokse. Pysäytyksessä nopea käsimerkki lelu kädessä ja kun Mauri pysähtyi nopeasti, niin viuh vaan ja lelu lensi koiran taakse (tosin Mauri sai sen kyllä koppina kiinni...)

Ja tosiaan sainkin kuvattua kivaa treenivideota, joten seuraavaksi siis se...


T: josku & Mauri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti