sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Lauantain tokotreenit

Lauantaina oli todella ihana päivä. Aurinko paistoi ja tuntui, kuin kevät olisi tullut takaisin taas. Lähdettiin siis reippaasti kohti hiekkakenttää ja saatiin mukava päiväkävely samalla. Kentällä olikin myös kivasti häiriötä, leikkiviä lapsia ja lenkkeilijöitä. Tehtiin Maurin kanssa ensiksi paikallaolo. Treenin tarkoituksena oli tehdä kisamainen treeni ja katsoa missävaiheessa mennään. Eli tehdä kokonaisuuskatsaus.

Paikallamakuu meni oikein hyvin, Mauri malttoi hienosti paikallaan. Maahanmeno ja istumaannousu olivat hieman hitaita, joten pistettiin muistiin että niitä pitäisi vielä harjoitella. Aloitettiin kisamaiset treenit seuraamisella ja Mauri seurasi todella motivoituneesti ja keskittyneesti. Seuraaminen oli tiivistä ja todella hyvää.

Seuraamisen jälkeen tehtiin maahanmeno seuraamisen yhteydessä. Liike meni ihan täydellisesti! Seuraavaksi tehtiin luoksetulo. Siinä on vielä hieman harjoittelemista. Pysähdys oli vieläkin valuva ja Mauri tuli viereen törmäyksellä. Ollaankin vierelletuloa harjoiteltu kiertämisellä, mutta se ei ole vielä ihan täydellinen tai valmis. Tämän liikkeen jälkeen oli vuorossa seisomaanjääminen seuraamisen yhteydessä. Tämäkin liike meni todella hyvin! Hieno koira!

Vielä oli kaksi liikettä jäljellä. Kapulanouto, joka sujui todella hyvin palloharjoittelun ansiosta ja oikein mallikkaasti meni. Ei ollut mitään ihmeellistä korjattavaa. Vielä lopussa tehtiin kaukot, ekalla nousi, mutta tokassa istumaan nousussa ei noussutkaan. Tehtiin vielä kisamaisen treenin ja pallopalkan jälkeen hieman nopeita maahanmenoja ja istumaan nousuja.

Korjattiin myös luoksetuloa niin, että jätin namin takapalkaksi ja otin luoksetulon pysähdyksen. Mauri pysähtyi todella hyvin ja napakasti. Tein vielä erillisenä liikkeenä viereentuloa kiertämällä, ettei Mauri törmäisi minuun. Sekin meni ihan hyvin, joissain kohdissa Mauri ei ymmärtänyt.

Treenit olivat oikein onnistuneet ja Mauri oli selvästi todella innoissaan kun oli päässyt tekemään.

T: Josku & Mauri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti