lauantai 14. maaliskuuta 2015

Projekti Maurivideo

Moikka! Meidän puuhailuistamme ei ole kuulunut vähään aikaan, mutta mitään ihmeellistä ei olekaan ehtinyt tässä kuluneen kuukauden aikana tapahtua. Arkipäivät vierivät ohi todella nopeasti ja Mauri vietti tavallista koiran arkea ulkoillen, syöden ja nukkuen. Satunnaisesti treenailin koiran kanssa tokoa, mutta pakko tunnustaa että aikaa ei riittänyt kunnon treenaamiseen, joten toko jäi vähän vähemmälle. Agilityssä käytiin kumminkin joka viikko torstaisin treenaamassa, mutta ei saatu kauheasti mukaan kuvaajia meille kuvaamaan arkitreenejä. Muutamia kännykkäpätkiä isä kumminkin otti yhdessä treenissä, mutta ne jäivätkin sitten siihen ne kuvailut.

Meidän arkeen kuului kumminkin viime viikonlopun retki Maurin kanssa hotelliin. Arvaattekin varmaan, että kyseessä oli Kennelliiton Tokonuorten valmennusviikonloppu! Kyllä vaan, siellä siis käytiin Maurin kanssa äskettäin ja taas uusien tietojen ja uuden puhdin kanssa palailtiin kuvioihin. Kirjoittelen valmennusviikonlopusta vielä erillisen postauksen, mutta siitä voin jo etukäteen sanoa, että hyötyä oli kyllä. Löysin muutes Maurin kasvattajakennelin sivuilta päivittyneet kuvat meidän koiruudestamme. Kuvauksista on jo pari vuotta, mutta voi meidän solakkarakenteista koiraa :D. Onpahan agilityssä nopea kuin mikä rakenteensakin ansiosta!Mutta niin, siinä oli suurin osa meidän kuulumisista. Tämän postauksen aiheena kumminkin on video, joka on pitkään ollut jo tietokoneen muistissa. Kuvailimme viime kesänä kaverini kanssa Maurista ihania pätkiä, ja minun oli tarkoitus koostaa siitä video. Tähän projektiin ei kumminkaan nähtävästi ollut missään vaiheessa aikaa, kun elelemme nyt tätä kuuta ja tätä vuotta jo. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja tänään ryhdyin sitten tuumasta toimeen.

Videon materiaali on mukavan kesäistä ja kaikkialla on vielä vihreää. Itseni mielestä videosta tuli aika onnistunut ja hauska. Hyvä että saatiin se nyt viimein tehtyä, kun välillä on siellä mielen pohjassa muistunut tuo tekemätön asia. Mutta pidemmittä puheitta käykääpä vain katsomaan!
 
                                                                  linkki videoon

~ Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti