lauantai 14. helmikuuta 2015

putki, este, kepit...

Moikka, pientä lomailua on tullut otettua blogin osalta. Syynä tähän on ollut suurimmaksi osaksi koulukiireet, mutta nyt kun hiihtolomakin alkaa, on minulla taas aikaa vähän päivitellä tätä. Postaukset ovat olleet aika paljon agilitypainoitteisia, koska saan eniten juurikin agilitystä materiaalia. Mukavan lämpimään sisähalliin on kiva raahata kamera ja vaikka äiti mukaan kuvaamaan. Päätin nyt kertoa tässä postauksessa meidän viime aikojen agilitytreeneistä. Kuvituksena toimii muutamien viikkojen takaa otetut kuvat ja video.

Sain muutes joululahjaksi novascotiannoutajat ry:ltä tilatun hupparin, jota pidinkin videolla näkyvissä treeneissä. Meillä oli aika perusharjoitukset ja päästiinkin harjoittelemaan keppejä. Sitä seuraavalla viikolla kumminkin päästiin kunnolla kehittymään kepeissä, kun Maurilla onnistui jo moneen kertaan sieltä vasemmalta puolelta kepit. Annettiin Maurin työskennellä rauhassa vahvistamatta turhaan kepit- käskyä keppien välissä. Maurilla selvästi syttyi joku lamppu päässä, kun se nyt pari viikkoa sitten alkoi menemään puhtaasti molemmilta puolilta keppejä hyvin. Vielä kumminkin tulee niitä yhden keppivälin ohittamisia, mutta kyllä se pikkuhiljaa toistojen jälkeen varmasti tulee varmemmaksi.


Kepit ovatkin juuri se asia, missä ollaan kuluneiden viikkojen aikana kehitytty. Kontakteissa aletaan pikkuhiljaa ottamaan lisää häiriötä mukaan ja aionkin tulevana torstaina treenata sitä Maurin pysymistä alastulokontaktilla. Voi vitsi kun taas tekee mieli kisoihin, mutta epiksiä onkin tulossa piakkoin joten niihin koitetaan päästä ainakin. Mauri kyllä osaa kunhan vaan keskittyy, vaikka niitä toistoja vielä tarvitaankin alle.

Muutama päivä sitten torstaina meillä oli tosi kiva rata, johon kuului tarkkuutta vaativia kohtia. Lisäksi oli keinu mukana, jota päästiin pitkästä aikaa harjoittelemaan. Keinulla Mauri teki ekana lentokeinun, mutta sen jälkeen otti vähän varovaisemmin. Avustaja palkkasi kontaktille ja jatkoin sitten siitä rataa. Radanpätkät sujuivat hyvin ja vielä oli hiottavaa muutamissa kohdissa. Lopussa kumminkin päästiin suorittamaan ihan koko rata, mikä meni hienosti. Ensi viikolla hiihtolomalla ei varmaan ole paljoa koirakoita paikalla, joten päästään treenaamaan paljon!Katsotaan, jos jossain vaiheessa saataisiin taas uusia kuvia ja videoita meidän menosta. Maurin facebook- sivuille päivittelen pieniä arkivideoita ja kuvia aina välillä. Uskon, että nyt hiihtolomalla voitaisiin saadakkin kivoja reissuja ja kuvaushetkiä aikaiseksi, katsotaan mitä keksitään! Loppuun vielä videota meidän muutamia viikkoja sitten tekemästämme harjoituksesta.

                                                             linkki videoon

~ Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti