sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Agilityssa tulosputki ja flow meneillään!

"Mahtava fiilis, mahtava koira ja huimat kolme viikkoa, joista jokaisesta kisasta napattiin nolla. Ja jokaisella nollatuloksella päästiin palkintosijoille (tänään 3/27), aivan käsittämätöntä! Tuntuu että meillä on tällä hetkellä aivan upea flow meneillään ja koira on hurjan nopea!" Ilouutisia on tullut päivitettyä useaan otteeseen. Agilityn tiimoilta on tapahtunut sitten viime postauksen todella paljon. Eihän me enään missään epiksissä rampata, vaan kunnon kisaura on nyt käynnistynyt. Olemme startanneet kuluneen kuukauden aikana neljässä kisassa, joista jokaisesta on vedetty tosiaan se nollatulos. Ja vähän pistää myös kummastuttamaan minua, miten helpolta radat tuntuvat kun on pakka kasassa. 

Nyt on Maurilla kepit jo hyvällä mallilla ja kontaktitkin treeneissä aivan mielettömät. Vähän kisatilanteessa se innoissaan hieman unohtaa jäädä niille, mutta kumminkin koskee eikä ole hypännyt vielä ollenkaan yli. Jännää on se, että kaikki nollat ovat olleet ihan agilityradalta, vaikka hyppyradallakin olisi ollut mahdollisuuksia vaikka millä mitalla, kun siellä ei niitä kontakteja olisi. Mutta mahtavaa, että radat sujuvat! Ja nyt on kyllä etua tuosta kevytrakenteisesta tollerista, sillä vauhtia riittää ja sillä päästiin jopa palkintopalleille 3/4 kisassa. 

linkki videoon

Eli, olemme tosiaan olleet kerran aiemmin virallisissa agilitykisoissa, jotka olivat viime vuoden joulukuussa. Niissä ei tulosta saatu aikaan, mutta talven harjoittelun jälkeen ollaan nyt iskussa. Kolme nollaa saatuamme ykkösluokasta sai Mauri SERT:in ruusukkeen ja kasan kaikenlaisia palkintoja. Sen oikein huomaa miten tyytyväinen Mauri on itseensä päästessään palkinnoille ja oikein hymyilee. Tiistaina 9.6. sertin saatuamme ja noustuamme kakkosluokkaan päätettiin extemporena ilmoittautua seuraavan päivän kakkosluokan kisoihin, miksipä ei? 

linkki videoon

Kakkosluokka tulikin sitten korkattua myös hienolla nollaradalla ja LUVAlla. Oltiin kyllä melko ihmeissään kuinka kisa toisensa jälkeen on nollaputki jatkunut noin vakaasti. Seuraavat kakkosluokan kisat ovat vasta myöhemmin, koska niitä ei ollut kauheasti tarjolla. Mutta tässä pieni huilaustauko ja kisamaisia kontakteja muistutellaan vielä. Ihan hyvät juoksukontaktithan nuo ovat, mutta olisi se varmempi saada se 2on2off kun kerran treeneissä sujuu. Tosiaan ekoissa kakkosluokan kisoissa tultiin sijalle 5/31, ja selvästi huomasi tason nousseen, siellä oli niitä nopeita koiria joten tällä kertaa ei nopeus riittänyt sijoille. Mutta silti hienosti Mauri sijoittui! :) Mutta eikun vain kisaamaan mahdollisimman paljon nyt kun homma toimii, katsotaan jos kesän lopussa nousisi kolmosiin. Tällä hetkellä olen tyytyväinen myös siihen, että tavoite - minkä aiemmin olin asettanut agilityn suhteen ja joka oli, että saisin ainakin yhden nollan virallisista kisoista - on nyt toteutettu.

linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti